Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Deplasmanda Yenildi

22 Şubat 2024 - 13:19

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Emlak Konut Gelişim Kadın Basketbol Takımı'na 70-59 mağlup oldu.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, bu haftaki mücadelesine İstanbul deplasmanında çıktı. Başakşehir Spor Kompleksi’nde oynan mücadelede, Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Emlak Konut Gelişim Kadın Basketbol Takımı’na 70-59 mağlup oldu.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin Manisa’daki tek temsilcisi olan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, bu haftaki maçını İstanbul deplasmanında oynadı. Normal sezonun bitimine sayılı haftaların kaldığı ligde kırmızı siyahlıların rakibi, Emlak Konut Gelişim Takımı oldu. Başakşehir Spor Kompleksi’nde oynanacak maçı ev sahibi ekip Emlak Konut Gelişim 70-59 skorla kazandı.
Bu sonucun ardından Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı 38 puanla 7’inci sırada ki yerini, Emlak Konut Gelişim ise 37 puanla 10’uncu sırada ki yerini korudu.
Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı TKBL’nin 26’ncı haftaki maçında Botaş Gelişim ile karşılaşacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan karşılaşma 25 Şubat Pazar günü 16:00’da başlayacak.
Girişlerin ücretsiz olduğu müsabakaya Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası önünden 15:30’da servis kaldırılacak.

-Haber:Burak Pehlivan