SANAYİ ÇARŞISI PROJESİNDE, ANAHTARLAR TÖRENLE TESLİM EDİLDİ

25 Ekim 2023 - 16:41 | Güncelleme: 25 Ekim 2023 - 16:43

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Turgutlu Belediyesi tarafından yapımına geçtiğimiz yıl Ekim ayında başlanan Sanayi Çarşısı projesinde, işyeri sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, Turgutlu Belediyesi tarafından yapımına geçtiğimiz yıl Ekim ayında başlanan Sanayi Çarşısı projesinde, işyeri sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın Turgutlu tarihini en büyük projesi olarak gördüğü Sanayi Çarşısı Projesinde, 17 işyeri sahibine anahtarları bugün yapılan törenle teslim edildi. Anahtar teslim töreninde konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin;”Geçen yıl Ekim ayında inşasına başladığımız Sanayi Çarşısı projemizi,Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılında hak sahiplerine teslim etmenin gurunu yaşıyor.Göreve geldiğimiz günden beri hergün Turgutlumuz’un gelişimini, daha modern hale gelmesi için, ekiplerimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Sanayi Çarşısı projesinin ihalesinde de olduğu gibi her ihalemizi yüzde yüz objektiflikle, kameraların önünde gerçekleştirdik.Onun için herkesin gönlü rahat olsun. 22 adet iş yerinden oluşan, kentimize üretim, istihdam ve katma değer olarak önemli katkı sunacak bu projede satışını yaptığımız 17 iş yerimizin sahiplerine anahtarlarını bugün teslim ettik.” Dedi.
Akın;”Bugün burada Turgutlu Tarihimizin en büyük projesinde,başlangıçtan sonuna kadar bana desteklerini esirgemeyen başta ailem, çalışma arkadaşlarım, belediye ekiplerimiz, mimarımız ve Turgutlu halkına teşekkür ediyorum.”diye ekledi.
Başkan Akın ayrıca; toplamda 114 milyon TL’lik yatırımla kente kazandırılan Sanayi Çarşısı projesinde yer alan 22 işyerinden 2 tanesinin arsa karşılığı belediyeye verileceğini, henüz satışı yapılmayan 11- 12 ve 13 no.lu bağımsız iş yerinin satış ihalesinin de 31 Ekim Salı günü saat 14.00’de Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacağının bilgisini verdi.

- Haber:Burak PEHLİVAN