ŞAMPİYON SATRANÇÇILARDAN KAYMAKAM YILMAZ'A ZİYARET

17 Şubat 2022 - 14:36

2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda Derece Yapan Deha Satranç Eğitim Spor Kulübü Sporcularından Kaymakam Yılmaz’a Ziyaret.
Kaymakam Ali Yılmaz, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 22-29 Ocak 2022 tarihlerinde Antalya İlinde düzenlenen 2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda derece yapan Deha Satranç Eğitim Spor Kulübü sporcuları Hatice Candan ve İhsan Batin Beşkardeşler’i makamında kabul etti.
Ziyarette Deha Satranç Eğitim Spor Kulübü Başkanı Cihan Yıldırım ve sporcu gençlerin aileleri de hazır bulundu.
Ziyarette Deha Satranç Eğitim Kulübü Antrenörü Cihan Yıldırım, turnuva ve sporculara ait başarılar hakkında bilgi verdi.
Derece yapan sporcularımızı ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yılmaz, “Size, bir satranç sevdalısı olarak söylemek isterim ki yaşamınızın hiçbir anında lütfen satrançtan vazgeçmeyin. Ne mutlu ki aileleriniz sizi bu güzel spora yönlendirmiş. Belki şimdiden belki de ileride bu sporun hayatınıza ne denli olumlu katkı sunduğunu göreceksiniz. Kıymetli ebeveynler inanıyorum ki gelecekte çocuklarınız hangi işi yaparlarsa yapsınlar, iyi bir satranç oyuncusu olmanın verdiği özgüvenle tüm işlerinde çok başarılı olacaklar. Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Yarışmasında dereceye giren iki başarılı satranç ustası öğrencimizi tebrik ediyorum” dedi.