Paşaköy Muhtarı Recai Tekel, "Allah Cengiz Başkanımızı Başımızdan Eksik Etmesin"

19 Temmuz 2023 - 13:07

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy mahallesindeki yeni yerleşim bölgesinde ilave kanalizasyon hattı döşeme çalışması yapıyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy mahallesindeki yeni yerleşim bölgesinde ilave kanalizasyon hattı döşeme çalışması yapıyor. Mahalle muhtarı Recai Tekel, “Büyükşehir ve MASKİ Genel Müdürlüğünden ne istesek anında yapılıyor. Allah Cengiz Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Onunla gurur duyuyoruz” dedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ihtiyaç olunan noktalarda altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy mahallesinde yeni imara açılan bölgede ilave kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştiriliyor. İmalat işlerini Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Serdar Özgedik de yerinde takip ediyor. Çalışma tamamlandığında bölgede daha sağlıklı altyapı temin edilecek.
“Cengiz Başkanımızla gurur duyuyoruz”
Mahalle muhtarı Recai Tekel, “Mahallemizdeki yeni yerleşim bölgesinde ilave altyapı çalışması yapılması gerekiyordu. MASKİ Genel Müdürlüğünden mahalle olarak talep ettik, istedik. Ekipler hızlı bir şekilde gerekli etüt çalışmalarını yaptılar. Geçtiğimiz günlerde başlayan kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları son sürat devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünden ne istesek anında yapılıyor. Allah Cengiz Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Onunla gurur duyuyoruz. Selamlarımı gönderiyorum” dedi.