Nilay Aydoğan Turgutlu'da anıldı
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde oynanan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 23. hafta karşılaşmasında, 6 Şubatta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde Malatya’da enkaz altında kalarak yaşamını yitiren Milli Basketbolcu Nilay Aydoğan unutulmadı.
Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ile DİBA Takımı oyuncuları sahada “Türkiye Tek Yürek” yazılı pankartı açtı. Aynı zamanda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, maç öncesinde kadın basketbol takımı oyuncuları ve teknik ekibi, deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşları ve milli basketbolcu Nilay Aydoğan’ı andı.
Aydoğan'ın Hatay'da oynadığı maçın ardından milli maçlar nedeniyle lige verilen arada takımıyla birlikte Ankara'ya dönmeyip, babaannesi Hacer Aydoğan'a sürpriz yapmak için annesine ve ağabeyine haber vermeden Malatya'ya gittiği öğrenilmişti.
Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ile DİBA Takımı arasında oynanan karşılaşma öncesinde “Bir Oyuncak Bir Mutluluk” kampanyası kapsamında depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere sahaya atılan çok sayıda oyuncak toplandı.