MHP'DE 2 ADAY TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN BAŞVURU YAPTI

01 Aralık 2023 - 11:35 | Güncelleme: 11 Aralık 2023 - 15:29

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri yaklaşırken, Turgutlu Belediye Başkanlığı için adaylar açıklanmaya devam ediyor.

Manisa’nın Turgutlu İlçesinde, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri yaklaşırken, Turgutlu Belediye Başkanlığı için adaylar açıklanmaya devam ediyor. Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) iki aday, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine giderek adaylık başvurularını gerçekleştirdi.
Turgutlu Belediye Başkanlığı için, MHP’den Yunus Oğan ve Senem Yıldız Ateş, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine giderek adaylık başvurularını gerçekleştirdi.


 
YUNUS OĞAN GENEL MERKEZE GİDEREK BAŞVURUDA BULUNDU
Turgutlu yerel siyasetinde bir süredir MHP’den aday adayı olacağı konuşulan Yunus Oğan, adaylık başvurusunda bulunmak için MHP Genel Merkezine gitti. Burada adaylık başvurusunu yapan Oğan, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye de bir ziyarette bulundu. Ziyareti sonrası açıklamada bulunan Yunus Oğan:” Dostlarımızla beraber yürüdüğümüz kutlu yolda Aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Sayın genel başkanımızın tavsiyeleri, iyi dilekleri ve kıymetli duaları ile Turgutlu'ya dönüyoruz. Rabbimizin hakkımızda hayırlı olanı nasip edeceğine olan inancımız tamdır.”dedi.


 
YUNUS OĞAN KİMDİR ?
24.02.1984 tarihinde Manisa İli Turgutlu İlçesinde doğdu.Turgutlu Ülkü İlkokulu’ndan mezun oldu, sonrasında orta okulu ve liseyi Turgutlu Anadolu Lisesi’nde tamamladı.Afyon Kocatepe Üniversitesi Tekstil Mühendisliği’ni tamamlayıp Lisansı eğitimi aldı. 2006 yılında Turgutlu’da aile şirketinde çalışmaya başladı.Turgutlu’da MHP ve Ülkü Ocakları’nda çeşitli kademelerinde yer aldı, ilçe başkanlığı görevinde bulundu.Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) önceki dönem Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu ve halen Meclis üyesi olarak görev yapmaktadır.
Oğan, evli ve üç çocuk babasıdır.

SENEM YILDIZ ATEŞ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURUSUNU GERÇEKLEŞTİRDİ
Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Turgutlu belediye başkanlığı için bir kadın aday adayı daha aday adaylığı başvurusunda bulundu. Senem Yıldız Ateş, MHP'den Turgutlu Belediye Başkanlığı için resmi aday adaylık başvurusunu yaptı. Böylece Senem Yıldız Ateş ile birlikte Turgutlu’nun belediye başkanlığı için kadın aday adaylığı sayısı ikiye yükselmiş oldu.
Turgutlu Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatta bulunan Senem Yıldız Ateş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. 



daha önceden Millliyetçi Hareket Partisinde Kadın Kolları Başkanlığı ve Manisa (KAÇEP) İl Başkanlığında yaptığı çalışmaları ile beğeni topladı.
Senem Yıldız Ateş Eşi Can Ateş ve oğlu Ayas Ateş ile dosyasını MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz’a teslim ettikten sonra, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.Ziyaret sonrası yaptığı açıklama da Senem Yıldız Ateş;”Milliyetçi Hareket Partimizden 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, Turgutlu  Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu MHP Genel Merkezimizde hayırlısıyla yaptım. Rabbim, çıktığımız bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun.”dedi.





 - Haber: Burak Pehlivan