Mevlüt Bulut'un Seçim Ofisi Açıldı

26 Şubat 2024 - 16:36

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mevlüt Bulut'un seçim ofisi törenle açıldı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mevlüt Bulut’un seçim ofisi törenle açıldı.
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesinde Saadet Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Mevlüt Bulut, Gelecek Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ ile birlikte “Turgutlu Seçim Ofisini” açtı.

Bulut ” Turgutlulular Bize Sahip Çıkacak”
Seçim ofisinin açılışında konuşan Bulut, yaklaşan yerel seçimlerde Turgutlu halkından destek istedi.
Bulut ”31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde çalışmalarımızı yürüteceğimiz seçim ofisimizin açılışını, İttifak ortağımız Gelecek Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı sayın Selçuk Özdağ, il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, ittifakımızın kadroları ile Allah’ın izniyle gerçekleştiriyoruz. 1 Nisan itibarıyla gerçek belediyecilik neyse onu göstermek istiyoruz Allah'ın izniyle, bu irade bizde var. Bizler bu şehre her zaman sahip çıkacağız, çünkü Manisalılar ve Turgutlulular bize sahip çıkacak. Onurlu duruşumuzla, adaletli ve dürüst yönetimimizle hep sizlerle olacağız. Sizlere güveniyoruz. Değerli vatandaşlarımız çıktığımız bu uğurlu yolda bizimle olun, bizi hiç yalnız bırakmayın ” dedi. 

Gelecek Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ ise; “Manisa ve Turgutlu’da bir değişime imza atmamız gerekiyor” dedi.
Özdağ “Marka şehir Manisa hak ettiği hizmeti alamıyor. Manisa’yı, Türkiye’ye yeteri kadar tanıtamadık. Türkiye’nin en pahalı suyunu Manisalılar kullanıyorlar. Manisa ve ilçelerinde vatandaşların kullandıkları suyundan çeşitli vergiler adı altında fazla paralar alınıyor. Manisa’da belediyecilik hizmetleri sınıfta kalarak, bir çok problem baş göstermeye devam etmektedir. Çevreden gelen tüm atık sular Gediz Nehri’ne iniyor. Mevcut Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı daha önceki seçimlerde Manisa ve ilçeleri için verdiği proje vaatlerinden yüzde 70’ini gerçekleştirememiş durumda. Allah’ın izniyle bu sorunları çözüme kavuşturmak için 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ben Selçuk Özdağ ve Turgutlu Belediye Başkanı olarak Mevlüt Bulut, var gücümüzle çalışacağız. Manisa ve Turgutlu’da bir değişime imza atmamız gerekiyor. Manisa’da bu değişimin ismi Selçuk Özdağ, Turgutlu’da Mevlüt Bulut’tur. El ele verip Manisa’da ve Turgutlu’da temiz bir sayfa açacağız” dedi.
Acarlar Mahallesi Piyaleoğlu Caddesi üzerinde bulunan seçim ofisinin açılış programına; Gelecek Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ, Saadet Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Mevlüt Bulut, Gelecek Partisi İl Başkanı Yaşar Artar, Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Yılmaz, Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim Köse, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Gönül Özkan Alpkan, Gelecek Partisi Salihli Belediye Başkan Adayı Şerife Öz, partililer ile vatandaşlar katıldı.

-Haber:Burak Pehlivan