MASKİ'den TCDD 3. Bölge Müdürlüğü'ne Ziyaret

27 Kasım 2023 - 18:20

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, TCDD İzmir 3. Bölge Müdürü Cemal Yaşar Tangül'ü makamında ziyaret etti.

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, TCDD İzmir 3. Bölge Müdürü Cemal Yaşar Tangül’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette il genelinde yürütülen çalışmalarda kurumlar arası koordineli çalışmanın önemine vurgu yapıldı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İzmir 3. Bölge Müdürü Cemal Yaşar Tangül’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Emre Özünlü de yer aldı. MASKİ tarafından Manisa merkez ve ilçelerinde yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerin yapıldığı görüşmede, bu yatırımları gerçekleştirirken kurumlar arası koordineli çalışmanın da ne denli önemli olduğuna vurgu yapıldı.
Koordineli hareket ediyoruz
Bölge Müdürü Cemal Yaşar Tangül’e Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Genel Müdür Aslay, “Sayın Başkanımız Cengiz Ergün'ün öncülüğünde il genelinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yatırımlarımız aralıksız devam ediyor. Yatırımlarımızı gerçekleştirirken hem ilimiz hem de çevre illerimizde bulunan kurumlarla koordineli bir şekilde çalışmaya özen gösteriyoruz. Bundan sonraki süreçte de aynı hassasiyetle yapacağımız koordineli çalışmalar ile yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek" ifadelerini kullandı. Bölge Müdürü Cemal Yaşar Tangül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Genel Müdür Aslay ve Genel Müdür Yardımcısı Emre Özünlü'ye çalışmalarında başarılar diledi.