MASKİ, Çamyayla Mahallesinin Talep ve İsteklerini Dinledi

12 Temmuz 2023 - 20:54

MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Selendi ilçesine bağlı Çamyayla mahallesini ziyaret etti.


MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Selendi ilçesine bağlı Çamyayla mahallesini ziyaret etti. Ziyarette Mahalle Muhtarı ve vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Çakır, talep ve önerileri dinledi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahalle muhtarlarıyla görüşerek talep ve isteklerini dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi Selendi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Önder Baştürk, MASKİ İlçe Şefi Uğur Akıncı eşliğinde Selendi ilçesine bağlı Çamyayla mahallesini ziyaret ederek istek ve talepleri dinledi. Mahalle Muhtarı Necati Özovalı’ya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını da ileten Daire Başkanı Çakır, Başkan Ergün adına getirdiği hediyeleri takdim etti.
“Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun”
Mahallelerinde tamamlanan alt ve üstyapı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Çamyayla Mahalle Muhtarı Necati Özovalı, “Mahallemizin alt yapısından üst yapısına kadar her şey yenilendi. İçme suyu konusunda da yaşadığımız sıkıntı hayırlısıyla son buluyor. Mahallelim ve şahsım adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e verdiği hizmetlerden ötürü çok teşekkür ediyorum. Allah Cengiz Başkanımızdan razı olsun” dedi.