Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Ankara Deplasmanında

10 Ekim 2024 - 15:37

Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, bu haftaki mücadelesine Ankara deplasmanında devam edecek. Sinan Şamil Sam Spor Salonu'nda Gallardo karşısında oynanacak maç, 11 Ekim Cuma günü saat 18.00'de başlayacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin Manisa’daki tek temsilcisi olan Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, bu haftaki maçını deplasmanda oynayacak. Beşinci hafta maçlarının oynandığı ligde kırmızı siyahlıların rakibi, Gallardo Takımı olacak. Sinan Şamil Sam Spor Salonu’nda oynanacak maçın başlangıç düdüğü, 11 Ekim Cuma günü saat 18.00’de çalacak.

Manisa temsilcileri 7 puanla 5. sırada, Gallardo ise 4 puanla 15. sırada yer alıyor. Karşılaşma aynı zamanda Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF) Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, “Kadın basketbol takımımız bu hafta deplasman heyecanı yaşayacak. Turgutlu’muza galibiyetle dönerek bizlere güzel bir mutluluk yaşatacaklarına inanıyoruz. Takımımıza gönülden başarılar diliyorum” dedi.