Kaymakam Kapankaya'dan Muhtar Aksel'e Ziyaret

09 Ağustos 2024 - 08:50

Manisa'nın Turgutlu ilçesinin Kaymakamı Selami Kapankaya, yeni seçilen Ergenekon Mahalle Muhtarı Atiye Aksel'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Manisa’nın Turgutlu ilçesinin Kaymakamı Selami Kapankaya, yeni seçilen Ergenekon Mahalle Muhtarı Atiye Aksel’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Hayırlı olsun ziyareti kapsamında Ergenekon Mahalle Muhtarı Atiye Aksel ile bir araya gelen Kaymakam Kapankaya, hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.

Kaymakam Kapankaya, ziyaret sırasında mahalle sakinlerinin ihtiyaçları ve sorunları hakkında Muhtar Aksel ile detaylı bir görüşme gerçekleştirdi. Kapankaya, Aksel’in mahallede yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı ve yerel projelerin desteklenmesi konusunda işbirliği yapma konusunda istekli olduğunu belirtti. Ziyarette yaptığı konuşmada Kaymakam Selami Kapankaya;” İlçemizde görev yapan muhtarlarımızı düzenli olarak ziyaret ederek, mahallelerin sorunlarını yerinde inceleyip, çözüme kavuşması noktasında muhtarlar ile fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyarette, mahalledeki altyapı projeleri ve sosyal hizmetlerle ilgili de değerlendirmelerde bulunuldu. Kaymakam Kapankaya, Muhtar Aksel’e mahalle halkının refahını artırmak amacıyla sürdürülen projelere olan katkıları için teşekkür etti.

Muhtar Aksel ise, Kaymakam Kapankaya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel yönetimle olan güçlü işbirliğinin mahallelerinin gelişimine büyük katkı sağladığını vurguladı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.