Kadem Manisa, Gazze İçin Hayır Çarşısı Etkinliği Düzenliyor

01 Temmuz 2024 - 11:34

KADEM Manisa tarafından başlatılan "Kardeş Payı: Hayır Çarşısı" kapsamında düzenlenecek etkinlikle bölgedeki insani yardım ihtiyacına katkıda bulunulacak.

Manisa'da faaliyet gösteren Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) temsilciliği, Filistin'in Gazze şehrine destek olmak amacıyla hayır çarşısı etkinliği düzenliyor.

KADEM Manisa tarafından başlatılan "Kardeş Payı: Hayır Çarşısı" kapsamında düzenlenecek etkinlikle bölgedeki insani yardım ihtiyacına katkıda bulunulacak.

Etkinlik kapsamında, Gazze'deki ihtiyaç sahibi aileler için gıda, temel hijyen malzemeleri gibi yardımların toplanacağı bir hayır çarşısı oluşturulacak. KADEM Manisa'nın girişimiyle düzenlenecek olan etkinlik 03 Temmuz 2024 Çarşamba günü 11:00-18:00 saatleri arasında Manisa Polisevi’nde gerçekleştirilecek.
Hayır çarşısından elde edilecek gelir ve bağışların, gıda ve hijyen malzemesi olarak Kızılay’ın gemileriyle Gazze’ye ulaştırılacağı belirtildi.

Etkinlik hakkında bilgi veren KADEM Manisa Başkanı Özlem Akar İşyapan, toplanacak olan yardımların Gazze'deki doğrudan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirterek, bölgedeki zor durumda olan ailelere katkı sağlamak istediklerini ifade etti.
KADEM Manisa Başkanı Özlem Akar İşyapan: “7 Ekim’den bu yana İsrail’in saldırıları sonucunda, Gazze’de 30 binden fazla insan hayatını kaybetti. Gazze halkı bombaların, açlığın ve susuzluğun ortasında hayatta kalma mücadelesi veriyor. Çocuklar açlıktan ölüyor, milyonlarca Gazzeli temel ihtiyaçlarını karşılayamıyor. Başta; KADEM Genel Merkez olarak Gazze’ye Kardeş Payı yardım seferberliğini KADEM Temsilciliğinin bulunduğu 55 şehirde hayır çarşıları açıyoruz.
KADEM Manisa Temsilciliği olarak bizler de 03 Temmuz 2024 Çarşamba günü 11:00-18:00 saatleri arasında Manisa Polisevi’nde hayır çarşımızı açıyoruz. Tüm Manisalıları hayır çarşımıza ve “Gazze’ye Kardeş Payı” hesabı üzerinden bağışlarınızı bekliyoruz. Hayır çarşılarımızdan elde edilecek gelir ve bağışlarınız, gıda ve hijyen malzemesi olarak Kızılay’ın gemileriyle Gazze’ye ulaştırılacak.” İfadelerini kullandı.