İstifa Eden Fırat Honaz'a Başkan Çetin Akın'dan Teşekkür

05 Eylül 2024 - 17:39 | Güncelleme: 05 Eylül 2024 - 17:49

5 yıldır Turgutlu Belediyespor Başkanlığı görevinde bulunan Fırat Honaz'ın, istifasını sosyal medya hesabı üzerinden duyurmasının ardından belediye başkanı Çetin Akın'da kendisine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

5 yıldır Turgutlu Belediyespor Başkanlığı görevinde bulunan Fırat Honaz'ın, istifasını sosyal medya hesabı üzerinden duyurmasının ardından belediye başkanı Çetin Akın'da kendisine emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Fırat Honaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Büyük bir onurla görev yaptığım Turgutlu Belediyespor başkanlığından ayrılma kararı almış bulunmaktayım. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle takımlarımıza yeteri kadar vakit ayıramayacağımı düşündüğüm için almış olduğum bu kararın camiamıza hayırlı olmasını dilerim. Son iki yılı kulüp başkanı olmak üzere yaklaşık 5 yıl boyunca görev yaptığım Turgutlu Belediyespor’u bir spor kulübü olarak değil sosyal bir proje olarak öne çıkarmaya çalıştık. Birbirinden önemli sosyal mesajlar verdik, fark yaratacak önemli işler yaptık. Turgutlu Belediyespor’a Manisa’nın tek kadın basketbol takımını, ikinci ligde mücadele eden kadın voleybol takımlarını kazandırdık, açtığımız kurslarla gençlerimizi sporla büyütmeye çalıştık.  Bugün itibariyle kulübümüzün hiçbir borcu bulunmadığı gibi kasası da artı durumdadır. Yaptığımız sponsorluk anlaşmaları sayesinde de takımlarımızı finanse edecek geliri garanti altına almış bulunmaktayız. Bu süreçte bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız Çetin Akın’a, yönetimde görev yaptığımız tüm arkadaşlarıma, takımlarımızın antrenörlerine, en küçük yaştan A takımlara kadar kulübümüzün formasını terleten sporcularımıza, kulübümüzün görünmeyen kahramanları olan tüm personelimize ve taraftarlarımıza teşekkür ederim."
En kısa sürede olağanüstü genel kurul kararı alacaklarını belirten Honaz, "Yeni yönetimin belirlenmesini sağlayacağız. Seçilecek olan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Turgutlu Belediyespor takımlarının her zaman bir taraftarı ve destekçisi olmaya devam edeceğim." dedi.

Belediye Başkanından Teşekkür
Fırat Honaz'ın açıklamasının ardından Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Son iki yılı kulüp başkanı olmak üzere yaklaşık 5 yıl boyunca Turgutlu Belediyespor’umuza görev yapan Belediyespor Başkanımız Fırat Honaz, işleri yoğunluğu nedeniyle Belediyespor Başkanlığından ayrılma kararı almıştır. Başkanımız Fırat Honaz'a Belediyespor'umuza göstermiş olduğu emekleri ve özverisi için teşekkür ediyor, bu kararın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasıyla, Fırat Honaz'a teşekkürlerini iletti.