Hızlı" Yangının izlerini sileceğiz"

28 Ağustos 2024 - 18:23 | Güncelleme: 28 Ağustos 2024 - 18:27

Manisa'nın Gördes ilçesine bağlı Boyalı mahallesinde başlayan ve Salihli ilçe sınırlarına kadar ulaşan orman yangının yaraları sarılıyor. 
Ak parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ve il yöneticilerinden oluşan ekip bölgede yaraların bir an evvel sarılması adına çalışmalar başlattı. Yangının çıktığı ilk günden itibaren sahada olarak birebir vatandaşlar ile ilgilenen Hızlı devlet millet ele ele olarak en kısa zamanda bu yangının Gördes ve Salihli ilçemizde ki izlerini sileceğiz dedi. 
Bölgede ki ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Ak Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı” Yaşanan acının tarifi yok Gördes ilçemizde başlayan ve Salihli ilçemize kadar sıçrayan yangında tüm mahallelerimizi ziyaret ettik. İhtiyaç noktasında devletimiz olarak vatandaşımızın ilk günden beri yanındayız tek tek tespit edilerek her bir vatandaşımızı mağdur etmemek noktasında titizlik ile çalışıyor. Bakanlıklarımız bu noktada her zaman olduğu gibi sahada bizlerde onlara yardımcı olmak için buradayız Sayın Valimiz, Afad ekibimiz, Orman ve Tarım İl Müdürlükleri ilk günden beri onlarda vatandaşımız ile beraberler. Böyle felaketlerin bir daha yaşanmamasını ve artan sıcaklıklarda vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasını temenni ediyorum” dedi.