Halk Ekmek Yeni Satış Noktası Hizmete Açıldı

16 Eylül 2024 - 17:18 | Güncelleme: 16 Eylül 2024 - 17:20

Kula Belediyesi Halk Ekmek, 100. Yıl Belediye İş hanındaki yeni satış noktasından hizmet vermeye başladı. 

Kula Belediyesi Halk Ekmek Büfesi, zorlu hava koşullarında vatandaşların yaşadığı zorlukların ortadan kaldırılması amacıyla 100. Yıl Belediye İşhanındaki yeni satış noktasına taşındı. Halk Ekmek'ten alışveriş yapan vatandaşların beklenti ve ve taleplerini dinlemek için yeni satış noktasını ziyaret eden Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz, "Halkımızın daha konforlu ve rahat bir şekilde Halk Ekmek'ten yaz kış daha korunaklı alışveriş yapabilmesi için 100. Yıl Belediye İşhanındaki yeni satış yeri bugün faaliyete girdi. İlerleyen günlerde İlçe Stadı ve Karataş bölgesine de açmayı planladığımız yeni satış noktalarını çok yakında duyuracağız. Halkımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.


Vatandaş Memnuniyetle Karşıladı
Halk Ekmek yeni satış noktası vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Halk Ekmek'ten alışveriş yapan Ali Şahin, "Halk Ekmek satışının buraya taşınmasından çok memnunuz. Kavşakta olan eski satış yerinin üstü etrafı açıktı. Yağmurda yağışta insanların rezil olması yerine böyle muhafazalı bi yere taşınması iyi bir düşünce, teşekkür ve tebrik ediyoruz. Satış yerleri bi kaç noktada daha çoğalırsa memnun oluruz" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz, Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Uzel, Adem Akar, Mutlu Keskin, Murat Kaynak yeni satış noktasında tezgaha geçerek ekmek satışı yaptı.