Ferdi Zeyrek" Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı kibir abidesidir"

14 Şubat 2024 - 17:21

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Turgutlu Pazartesi Pazarında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e gelen tepkilere değinerek açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin birlikte Selvilitepe Çarşamba Pazarı esnafını ziyaret etti.
Selvilitepe Çarşamba Pazarında pazarcı esnafı ve pazar alışverişini yapan vatandaşlarla sohbet eden Zeyrek, esnafın ve vatandaşların ihtiyaçları, önerileri ve taleplerini de yerinde dinledi. Zeyrek’i karşılarında gören pazarcı esnafı ve vatandaşlar, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Zeyrek” Halktan kopuk olursanız, tepkilerle karşılaşırsınız”
CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Turgutlu Pazartesi Pazarında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e gelen tepkilere değinerek açıklamalarda bulundu.
Zeyrek ”Beş yılda bir on yılda bir halkın içine çıkarsanız, on yıldır sizi hiçbir yerde görmezlerse, yalnızca billboard başkanı olursanız, bu tepkilerle karşılarşırsınız. Biz bugün pazaryerindeyiz dünde buradaydık yarında burada olacağız. Halkın içinde olan, halkının yanında olan, devletin parasını halk için harcayan bir başkan olacağız. Eğer öyle olursanız bugün bize yapılan karşılama gibi güzel karşılanırsınız. Saygıda bir kusur göremezsiniz. Halktan kopuk olursanız, halkın ne istediğini bilmezseniz, pazartesi günü olduğu gibi tepkilerle karşılaşırsınız”
Orada vatandaşıma provakatör diyeceğine, önce aynaya bakıp ben ne yaptım bu güne kadar demesi daha doğru olur. Şu an mevcut Büyükşehir belediye başkanı bir kibir abidesidir. Kendinden başkasını beğenmeyen, kendinden başkasını başkanlık koltuğuna layık görmeyen bir kişidir. Halkından bu kadar kopuk, bu kadar uzak bir kişi maalesef 10 yıldır Manisa’mızı yönetiyor. 46 gün sonra Manisa’mızda güneş doğacak. İnsanlar güne yepyeni umutlarla uyanacak. Bu umudun ismi Çetin Akın ve Ferdi Zeyrek olacak. Bizde pazaryerine göğsümüzü gere gere geleceğiz” ifadelerini kullandı.
Selvilitepe Çarşamba Pazarında kendisine gelen, “Seçimi kazanırsanız Manisa ve ilçelerinde koruma ordusuyla mı gezeceksiniz? Sorusuna da yanıt veren Zeyrek;” Benim korunacağım kimse yok, ben halkın içinden değil halkın ta kendisiyim. Halk olan kimse, kimseden korkmaz”dedi.
Zeyrek” Aday adayı iken bile emniyet mensuplarından bana koruma verelim mi talep geldi. Benim korunacağım kimse yok, ben halkın içinden değil halkın ta kendisiyim. Halk olan kimse, kimseden korkmaz. Ben her zaman vatandaşlarımın içinde olacağım için ne bir koruma ordusuna ihtiyacım var ne de korunmamız gereken bir halka ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

-Haber:Burak Pehlivan