Elmas Caz Gündüz Bakım Evi Açıldı; Her Sınıfta Farklı Hayaller Var

20 Temmuz 2023 - 14:27 | Güncelleme: 20 Temmuz 2023 - 15:00

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde hizmete giren Özel Elmas Caz Gündüz Bakımevi, 'aynı sınıfta farklı hayaller kurulmaz' sloganı ile hizmete başladı.

Turgutlu'da uzun yıllardır anasınıfı öğretmenliği yapan Elmas Caz tarafından ilçeye kazandırılan modern gündüz bakımevi, farklı dizaynı ve eğitimleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Yeni nesil eğitim ilkelerine uygun olarak hizmete giren Özel Elmas Caz Gündüz Bakımevi'nde, 24 - 72 ay arası çocuklar eğitim görebilecek.

Mahalle, Uçan Balon ve Gemi konseptinde hazırlanmış 3 farklı eğitim sınıfında, değişimli olarak eğitim alan öğrenciler, hayal dünyalarını geliştiriyor.

Özel Elmas Caz Gündüz Bakımevi, kendi yemekhanesinde hazırladığı el yapımı ürünlerle, paket ve hazır gıda ürünlerini kullanmadan öğrencilerin beslenmesini sağlıyor.

Eğitim ile çocukların ihtiyaçlarını anlayabilmenin ve onlara özel alan oluşturmanın temellerini ilke edinen, İtalyan Maria Montessori tarafından geliştirilen Montessori eğitim düzeninde eğitim veren kurumda, çocuklar yaşayarak öğrenme sistemine uygun olarak yetiştiriliyor.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Okul Öncesi Öğretmenliği mezunu olan kurucu müdür Elmas Caz "kurumumuzda yeni nesil eğitim metodlarıyla çocuklarımıza en iyi eğitim verilmeye çalışılmaktadır. 3 farklı sınıf tasarımının yer aldığı kurumumuzda çocuklarımızın, hayal dünyalarının gelişmesi için değişmeli olarak eğitimler verilmektedir. Eğitim-Öğretim sınıflarımızın yanı sıra, ritim Cimnastik, survivor parkuru, müzik atölyesi ve dinlenme odası mevcuttur. Yemekhanemizde çıkan yemeklerimiz tamamen el yapımı ürünler olup, paket ve hazır gıda ürünleri kullanılmamaktadır. Çocuklarımızı geleceğe hazır birer birey olarak yetiştirme amacıyla yola çıktık. Bu konuda evlatlarımızın dünyayı takip edebilmeleri için en az iyi bir yabancı dil çok önemli. Bu nedenle tam gün eğitim alan öğrencilerimize yarım gün İngilizce eğitim vermekteyiz" dedi.

Özel Elmas Caz Gündüz Bakımevi Ergenekon Mahallesi Osman Gazi Cad. No: 21, Tel: 0507 809 34 49

 

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Turgutlu Haber - turgutluhaber.com (@turgutluhabercom)'in paylaştığı bir gönderi