Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunus Oğan'a tam destek

28 Şubat 2024 - 09:21

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Manisa mitinginde yer aldı.

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Manisa mitinginde yer aldı.
Oğan, Manisa’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hem miting öncesi hem miting alanında bir araya geldi. Manisa’nın tüm Cumhur İttifakı Adaları ile sohbet eden Recep Tayyip Erdoğan Oğan’a “Sizin gibi gençlere ülkemizin ihtiyacı var” diyerek yapılacak olan seçimlerde başarılar diledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi geldiği Manisa‘da Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce kişiye hitap etti. Sözlerine Manisalıları selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Manisa'ya geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan seçimlerde Cumhur İttifakı'na, Cumhurbaşkanlığı’nda yüzde 50, milletvekilliğinde yüzde 49 oy oranıyla verdiği destek için teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı, Allah'ın izniyle 31 Mart'ta büyükşehiri ve ilçeleriyle Manisa'da yeni bir destan yazacaktır. İnşallah yaklaşık 1 ay sonra sandıkları hep beraber patlatmaya hazır mıyız?” şeklinde konuştu.