Çetin Akın "CHP'ye Bu Tarz İthamlarda Bulunanları Esefle Kınıyorum"

21 Şubat 2024 - 18:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumhur İttifakı'na tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumhur İttifakı’na tepki gösterdi.
Salı günü Turgutlu’da AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un katılımıyla gerçekleşen Cumhur İttifakı Teşkilat Toplantısındaki açıklamalara Çetin Akın tepki gösterdi.
Turgutlu Ticaret Borsası’na gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Akın, yaşanan olayları kınadığını belirtti.

Akın “CHP’yi Kuranlar Bu Memleketi Kurtaranlardır”
Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’ye bu tarz ithamlarda bulunanları esefle kınadıklarını belirten Çetin Akın “Bu tarz ithamlar hem Cumhuriyet Halk Partisi’ne hem de Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy veren vatandaşlarımıza büyük saygısızlıktır. Benim ağzımdan hiçbir zaman bu tür kötü laflar çıkmaz. Bu tarz söylemler artık sinir uçlarımıza dokunuyor. CHP’ye oy veren insanlar çöp olabilir mi? Cumhuriyet Halk Partisi’ni kuranlar bu memleketi kurtarıp kuranlar yani Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıdır. Biz inadına sevmeye devam edip, barıştan yana olmaya devam edeceğiz” dedi.

Çetin Akın “Bu Kirli Lafları Söyleyenler Müslüman Olamazlar”
Kendi dönemlerinde Belediye tarafından herhangi bir çalışmanın yapılmadığı yönünde ithamlarda bulunulduğunu belirten Çetin Akın, “Bu belediye ne yapmadı biliyor musunuz ? Bu belediye, Turgutlu halkının emanetine hıyanet edenlere hiçbir zaman izin vermedi. Çalmadı, çaldırmadı. Turgutlu Belediyesi bizim yönetimimizde olduğu zaman hiçbir zaman hırsızlık yapmadı. Bize bu ithamlarda bulunanlar önce geriye gidip kendi dönemlerine baksın. Bana, benim belediye başkanlığı yaptığım dönemden önceki dönemde ki ne yaptıklarını söylesinler. Belediyeye geldiğimiz zaman bize bıraktıkları borçlarla ne yaptılar onu söylesinler. Bu kirli lafları söyleyenler Müslüman olamazlar. Kendine emanet edilene sahip çıkamayanlar Milliyetçi olamaz. Bana oy veren AK Parti ve MHP’liler de mi çöp oldu? Böyle bir insafsızlık olamaz. Bu iradeye çöp denemez. Bu hadsizlikleri bitirin. Turgutlu halkı olarak bu hadsizliklere müsaade etmeyin, müdahale edin. Böyle siyaset yapmayın” dedi.

-Haber:Burak Pehlivan