Cengiz Ergün Saruhanlılı Muhtarları kabul etti

19 Ekim 2023 - 16:03 | Güncelleme: 19 Ekim 2023 - 16:20

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçesine bağlı Şatırlar, Aydınlar, Sarısığırlı, Çaltepe, Sarıçam, Paşaköy, Kepenekli, Çakmaklı, Kayışlar ve Apak mahalle muhtarlarını makamında ağırladı. Muhtarlar, Saruhanlı ilçesine ve mahallelerine kazandırılan hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçesine bağlı Şatırlar, Aydınlar, Sarısığırlı, Çaltepe, Sarıçam, Paşaköy, Kepenekli, Çakmaklı, Kayışlar ve Apak mahalle muhtarlarını makamında ağırladı. Muhtarlar, Saruhanlı ilçesine ve mahallelerine kazandırılan hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Saruhanlı ilçesine bağlı Şatırlar Mahalle Muhtarı Gürcan Eroğlu, Aydınlar Mahalle Muhtarı Ömer İkizce, Sarısığırlı Mahalle Muhtarı Kazım Özkan, Çaltepe Mahalle Muhtarı Süleyman Çoban, Sarıçam Mahalle Muhtarı Saim Yıldız, Paşaköy Mahalle Muhtarı Recai Tekel, Kepenekli Mahalle Muhtarı Mehmet Çulha, Çakmaklı Mahalle Muhtarı Veli Kayhan, MHP İlçe Başkanı ve Kayışlar Mahalle Muhtarı Baki Ulu, Apak Mahalle Muhtarı Ahmet Gökmen’den oluşan heyet, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, Saruhanlı Muhtarlık İşleri Müdürü Serdar Özgedik de yer aldı. Mahalle muhtarları ziyarette tek tek söz alarak, asfalt çalışmaları, kırsal kalkınma destekleri, içme suyu ve kanalizasyon altyapıları ve içme suyu sondajları gibi hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve kendilerini ağırlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, devam eden asfalt çalışmaları ve yakın zamanda Saruhanlı ilçesinde yapımına başlanacak projeler hakkında muhtarları bilgilendirdi. Hediye takdiminin yapılması ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle, Saruhanlı mahalle muhtarlarının Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ziyareti noktalandı.