BU MUTLU TABLOLARI BİRDE MAÇ SONRASI GÖREBİLSEK

09 Mart 2022 - 16:49

İkinci ligde istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen Turgutluspor evinde konuk ettiği Sarıyer’e 2-0 mağlup oldu. Ligin altını ilgilendiren maçta mutlak galibiyet için sahaya çıkan kırmızı siyahlılar bir türlü sahaya yansıtamazken, konuk ekip Sarıyer ilk yarıda bulduğu iki golle sahadan üç puanla ayrılan takım oldu.
Karşılaşma sonrası taraftar teknik direktör Nazım Gülay ve futbolculara tepki gösterirken kırmızı siyahlı yönetim ikinci devre takımın başına getirilen genç teknik direktör ile yolların ayrıldığı açıkladı.
Ligin erteleme maçında evinde konuk ettiği Sarıyer karşısında tel tel dökülen kırmızı siyahlılar evinde en kritik maçta rakibine yenilmekten kurtulamadı.
TFF 2.lig kırmızı grup temsilcisi Turgutluspor erteleme maçında evinde konuk ettiği Sarıyer’e 2-0 yenildi. Maç sonunda Turgutluspor taraftarı teknik direktör Nazım Gülay’a büyük tepki gösterdi ve istifaya davet etti.
Maçtan Dakikalar
Dk.7 Sağ kanattan Marvin’in ortasında ceza alanı içinde Sinan topla buluştu. Sinan’ın vuruşunda top savunmaya çarparak az farkla kornere gitti.
Dk.16 Sağ kanattan Bahri’nin ortasında Ahmet’in ters vuruşunda top Turgutluspor ağlarına gönderdi. 0-1
Dk.32 Adem’in pasıyla Turgutluspor ceza alanına giren Mertcan, Marvin ile Fatih’in hatasını değerlendirdi ve topu ağlara yolladı. 0-2
Dk.34 Koray’ın ara pasında ceza alanında topla buluşan Bahri’nin vuruşu kaleci Fatih ayaklarıyla kornere çeldi.
Dk.38 Turgutluspor’da Burak ile Emre’nin verkaçında topla buluşan Burak’ın vuruşunda top kaleci Ömer’de kaldı.
Dk.75 Turgutluspor’un kazandığı serbest vuruşta Hakan’ın vuruşu farklı şekilde auta gitti.
İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma konuk ekibin 2-0 galibiyetiyle sona erdi.