BİK Manisa Şube Müdürü İdris Cirit'ten Kurban Bayramı Mesajı

15 Haziran 2024 - 13:37

Basın İlan Kurumu (BİK) Manisa Şube Müdürü İdris Cirit yayınladığı mesajla tüm yurttaşların ve İslam Aleminin Kurban Bayramını kutladı.

Basın İlan Kurumu (BİK) Manisa Şube Müdürü İdris Cirit yayınladığı mesajla tüm yurttaşların ve İslam Aleminin Kurban Bayramını kutladı.
Cirit yayımladığı mesajında; “Allah’a  yakınlaşmaya vesile olan kurban, Allah yolunda fedakarlığın ve O’na teslim olmanın ifadesidir.
Toplumun her kesimini yakınlaştırarak dayanışma duygusu ile dostluk ve kardeşliği pekiştiren Kurban Bayramını hep beraber karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
İlahi rızayı kazanmak gayesiyle Kurban keserek , Hem Hakka yakınlaşırken hem de maddi durumları sebebi ile kurban kesemeyenlere yardımda bulunup asıl amacın ziyafet sofraları kurmak değil ihtiyaç sahibi kişilere ulaşmak olduğunu da unutmamış oluyoruz.
Kan ve göz yaşının eksik olmadığı Gazze’de, Kudüs’te ve dünyanın dört bir yanında zulme uğrayan Müslüman kardeşlerimizi de yardımlarımızdan ve dualarımızdan eksik etmemeliyiz.
 Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kurban Bayramının insanlığa, Ülkemize ve milletimize huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum.
Siz değerli Basın mensubu arkadaşlarım ve kıymetli büyükleriniz başta olmak üzere, milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik eder,
Sağlık,huzur ve esenlik içerisinde bir bayram geçirmenizi dilerim.” İfadelerini kullandı.