Alt ve Üstyapısıyla Yenilenen Güneşli Mahallesi'nde Hizmetler Sürüyor

26 Ekim 2023 - 15:20

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Güneşli mahallesinde başlattığı dere ve menfez temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalardan duyduğu memnuniyetini ifade eden mahalle muhtarı Erdal Terim, 'Cengiz Başkanımız Manisa'mız için bir şans, Allah ondan razı olsun' dedi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Güneşli mahallesinde başlattığı dere ve menfez temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalardan duyduğu memnuniyetini ifade eden mahalle muhtarı Erdal Terim, “Cengiz Başkanımız Manisa’mız için bir şans, Allah ondan razı olsun” dedi.
Alt ve üstyapı yatırımlarıyla Gördes ilçesine bağlı Güneşli Mahallesi’nin çehresini değiştiren Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü mahalledeki hizmetlerine ara vermiyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından mahallede bulunan derede ve menfezde başlatılan temizlik çalışmaları devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı şube müdürlerinden Necip Kurtarıcı, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Gördes Şube Müdürü Hüseyin Yılmaz, MASKİ İlçe Şefi Türker Kesici ve mahalle muhtarı Erdal Terim de çalışmaları yerinde inceledi.
Cengiz Başkan Manisa’mız için bir şans
Mahalle muhtarı Erdal Terim, “Mahallemizin alt ve üstyapı yatırımı tamamlandı. Şimdi de sel felaketine karşı önlem amacıyla temizlik çalışmaları devam ediyor. Açık alanlar temizlendi, kapalı alanlarda da çalışmalar sürüyor. Gerçekten çevre illere baktığımızda Cengiz Başkanımız gibi hizmet eden bir tane belediye başkanı göremiyoruz. Bu da Manisa’mız için bir şans. Başkanımızın başarılarının devamını diliyoruz, Allah ondan razı olsun” dedi.
Böyle bir başkan herkese nasip olmaz
Mahalle sakini Ahmet Kufur, “Çalışmalardan çok memnunuz, Cengiz Başkanımızdan memnunuz. Ege bölgesinde böyle bir başkan hiçbir ile nasip olmaz, böyle bir hizmet yok. Örneğin Balıkesir’de köylerde mezarlıklarını ve derelerini imece usulü vatandaşlar kendi temizliyor” dedi.
Mahalle sakini İbrahim Peker, “Büyükşehir’in çalışmalarından çok memnunuz. Dereleri ıslah edip temizliyorlar. Hepsinden memnunuz teşekkür ederiz” dedi.
Mahalle esnafı Kamil Kaymak, “2004 yılında derelerimiz taşmıştı. Şu anda hepsi temizleniyor. İnşallah bir daha öyle büyük bir felaket yaşamayız. Sağ olsun Cengiz Başkanımız her türlü fedakarlığı yaparak alt ve üstyapımızı da yeniledi. Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.