Alaşehir AAT Tescillendi

17 Ekim 2023 - 15:14

MASKİ Genel Müdürlüğünün Alaşehir ilçesinde 43 Milyon TL yatırımla inşa ettiği atıksu arıtma tesisi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre İzin Belgesi'ni aldı. MASKİ'nin atıksu arıtımı noktasındaki başarısı bir kez daha tescillendi.

MASKİ Genel Müdürlüğünün Alaşehir ilçesinde 43 Milyon TL yatırımla inşa ettiği atıksu arıtma tesisi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre İzin Belgesi’ni aldı. MASKİ’nin atıksu arıtımı noktasındaki başarısı bir kez daha tescillendi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bünyesinde işlettiği atıksu arıtma tesisleriyle Gediz ve Bakırçay’ın geleceğini garanti altına almak için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda, MASKİ’nin Alaşehir’de işlettiği atıksu arıtma tesisi de Çevre İzin Belgesi’ni aldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğindeki kriterlere göre verilen Çevre İzin Belgesi idarenin tesisleri başarılı bir şekilde çalıştırdığını gösteriyor. Alaşehir ilçesinde 43 Milyon Liralık yatırımla inşa edilen atıksu arıtma tesisi için alınan Çevre İzin Belgesi, MASKİ’nin atıksu arıtımı noktasındaki başarısını bir kez daha tescilledi.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Gediz ve Bakırçay’ı özlenen temiz günlerine kavuşturmak için çalışıyoruz. Alaşehir ilçemizde bulunan ve 43 Milyon Lira yatırım yapılan atıksu arıtma tesisimiz için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre İzin Belgesi alındı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün vizyonu ile başarılarımıza bir yenisini daha ekledik. Tüm tesislerimizde bu süreçleri takip ediyoruz ve tesislerimizi çevre mevzuatına uygun bir şekilde başarıyla işletiyoruz” dedi.