17 Milyon TL'lik Alt ve Üstyapı Yatırım

06 Kasım 2023 - 11:49

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, alt ve üstyapı yatırımlarıyla yenilenen Saruhanlı ilçesine bağlı Apak Mahallesi'ni ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, alt ve üstyapı yatırımlarıyla yenilenen Saruhanlı ilçesine bağlı Apak Mahallesi’ni ziyaret etti.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü alt ve üstyapı yatırımlarıyla mahallelerin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında 17 Milyon TL bedelle Saruhanlı ilçesine bağlı Apak Mahallesi’nde alt ve üstyapı yatırımı hayata geçirildi. Mahallede 3 bin 700 metre kanalizasyon hattı, 4 kilometrelik içme suyu hattı ve fosseptik montajı ile 19 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Saruhanlı Şube Müdürü Serdar Özgedik ve Kayışlar Mahalle Muhtarı Baki Ulu ile birlikte mahalleye bir ziyaret gerçekleştirdi.
Mahalle muhtarı Ahmet Gökmen ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Büyükşehir ve MASKİ heyeti istek ve talepleri dinledi. Mahallede hayata geçirilen yatırımların hayırlı olmasını dileyen heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Başkan Ergün’ün hediyelerini taktim etti. Muhtar Ahmet Gökmen ve mahalle sakinleri 17 Milyon TL bedelle yapılan alt ve üstyapı yatırımlarından dolayı Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.