12 MART VE 18 MART TÖREN PROGRAMLARI BELİRLENDİ

04 Mart 2022 - 11:59

Turgutlu’da 12 Mart İstiklal Marşı Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Komite Toplantısı Yapıldı.
12 Mart İstiklal Marşı Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programları kapsamında ilçemizde yapılması planlanan etkinliklerin belirlenmesi amacıyla 03 Mart 2022 Perşembe günü Kaymakam Ali YILMAZ başkanlığında toplantı yapıldı. 
Toplantıya, Kaymakam YILMAZ’ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutan V. J. Asb. Kd. Bçvş. İsmail DEMİR, İlçe Emniyet Müdürü Harun TUTAK,  İlçe Yazı İşleri Müdürü Osman GENÇOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ ve Şube Müdürü Zekeriya ÇAMLIBEL, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail EKSÜR, Turgutlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Suudi ARSLAN, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tuğran ŞEN, Manisa CBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim Fadıl SOYKÖK, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Necati ABALI, İlçe Müftü V. Lütfi ELMAS, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Büro Sorumlusu Ahmet İLTER, ilgili kurum personeli ve etkinlikte görevli öğretmenler katıldı. 
Toplantı, yapılacak etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulunulması, programın belirlenmesi, koordinasyonu ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.