ALİ YILMAZ: SİZLER BİZE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ

ALİ YILMAZ: SİZLER BİZE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ

ALİ YILMAZ: SİZLER BİZE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ
Editor: Turgutlu Manşet
22 Mart 2022 - 13:47

Turgutlu’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’mizin 107. Yıl Dönümü münasebetiyle Şehit Aileleri onuruna yemek programı düzenlendi.
Kaymakam YILMAZ ve eşi Esra ELİGÜZELOĞLU YILMAZ, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’mizin 107. Yıl Dönümü münasebetiyle şehit aileleri onuruna, Turgutlu Kaymakamlığı SYD Vakfı tarafından düzenlenen yemek programında ailelerle bir araya geldi.
Programa, Kaymakam YILMAZ ve eşi Esra ELİGÜZELOĞLU YILMAZ, Belediye Başkanı Çetin AKIN ve Sabriye AKIN, Cumhuriyet Başsavcısı Ali BİÇER ve eşi Ümmügülsüm BİÇER, Turgutlu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erol KUŞÇU, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve eşleri, Jandarma Komutan V. J. Asb. Kd. Bçvş. İsmail DEMİR ve eşi Fatma DEMİR, İlçe Emniyet Müdürü Harun TUTAK ve eşi Filiz TUTAK, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Bürosu Sorumlusu Ahmet İLTER, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Turgutlu Temsilciliği Başkanı Hüsamettin SAĞLIK, kurum amirleri ve şehit aileleri katıldı. 
Programda, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’mizin 107. Yıl Dönümü’nün önemine değinen Kaymakam YILMAZ, bu anlamlı günde Aziz Şehitlerimizin aileleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kaymakam YILMAZ yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Şehitlerimiz bu millete ve Devletimize emanet, bizlere emanet. Dolayısıyla da şehitlerimizin emaneti olan sizlerin, başımızın üzerinde yeriniz var. Bu vesile ile zaman zaman bir araya geliyoruz. Zaman zaman evlerinize ziyaretinize geliyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerli. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Sizlere sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum” dedi.
Kaymakam YILMAZ, konuşmasının ardından eşi Esra ELİGÜZELOĞLU YILMAZ ile birlikte şehit ailelerinin masalarını gezerek, sohbet etti.
Ardından İlçe Müftüsü Fethullah YAVUZ tarafından yapılan dua ile birlikte program sona erdi.
Programın sonunda Kaymakam YILMAZ ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından şehit ailelerine hediye takdim edilerek uğurlandı.